Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scooby Doo a nagyvilágból képes leírás - Scooby Doo.tlap.hu
részletek »

Scooby Doo a nagyvilágból - Scooby Doo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » Scooby Doo a nagyvilágból
Keresés
Találatok száma - 8 db
A Kids Warner Bros Scooby oldala

A Kids Warner Bros Scooby oldala

A Warner Bros gyerek oldala. Ez az aloldal kifejezetten Scooby-Doo rajongóknak szól. Rengeteg játék és érdekesség található itt. Ez hivatalos oldal, így a buta reklámoktól is védve vagy.

Cartoon Network nemzetközi oldala

Cartoon Network nemzetközi oldala

Cartoon Network nemzetközi oldala Scooby -val. Sok-sok játék és meglepetés várja itt a gyerekeket. Nem fognak unatkozni a látogatók. Ha beszélsz egy kicsit angolul, akkor még testet is kitölthetsz Bozonttal.

Magyar magazin

Magyar magazin

A Scooby-Doo magyar nyelvű nyomtatott kiadványait készíti ez a cég. Többek között itt készül a Scooby-Doo szuperképregény és az Olvassunk együtt! sorozat is.

Scooby a Wikipédián

Scooby a Wikipédián

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából tudhatunk meg nagyon sok információt Scooby-ról. Többek között azt is, hogyan született a sorozat. Az első, eredeti széria a Scooby-Doo merre vagy? a Hanna-Barbera Productions számára készült, írói Joe Ruby és Ken Spears voltak, a figurák megtervezője pedig Iwao Takamoto. A Hanna-Barbera páros számos spin-off-ot készített 1997-ig, amikor a cég beolvadt a Warner Bros-ba, ami azóta is foglalkozik a sorozattal. Bár a sorozat és a szereposztás, valamint a karakterek kora is jelentősen változott az évek során, de a legjellemzőbb figurák állandóak maradtak: egy beszélő kutya; Scooby-Doo, és négy fiatal: Fred "Freddie" Jones, Diána (Daphne Blake), Vilma (Velma Dinkley), és Bozont (Norville "Shaggy" Rogers). Ők öten a Rejtély Rt. Utazgatnak egy furgonnal, a Csodajárgánnyal (Mystery Machine), és rejtélyeket oldanak meg, amik általában szellemekkel és természetfeletti jelenségekkel vannak kapcsolatban. Persze minden rész végén kiderül, hogy mindennek megvan a racionális magyarázata.

Scooby Doo a Cartoon Network magyar oldalán

Scooby Doo a Cartoon Network magyar oldalán

Scooby Doo a Cartoon Network oldalán magyar nyelven. Találhatsz itt rengeteg játékot, néhány videót és letölthetsz még háttérképet is. Ezen az oldalon mindig friss információkat kapsz a Cartoon Network csatornán futó rajzfilm sorozatokról.

Scoobypedia

Scoobypedia

Scoobypedia angol nyelvű Scooby-Doo tudásbázis. Minden megtalálható itt amit csak tudni akarsz kedvencedről. Nem hivatalos Scooby-Doo oldal.

Warner Bros angol Scooby oldala

Warner Bros angol Scooby oldala

Warner Bros angol Scooby oldala. Ez a hivatalos oldal Angliában. Játék, videó, háttérkép és rengetekg info vár itt rád.

Warner Bros központi oldala

Warner Bros központi oldala

Warner Bros központi oldala. Mivel ez egy óriási cég és sok filmet forgalmaz, így árthetó, hogy nem Scooby-Doo van a nyitó képernyőn. Mivel ők a készítők, eztért érdemes körülnőzni mivel foglalkozik még.

Tuti menü