Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rajongói oldalak képes leírás - Scooby Doo.tlap.hu
részletek »

Rajongói oldalak - Scooby Doo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » Rajongói oldalak
Keresés
Találatok száma - 10 db
Angol nyelvű rajongói oldal

Angol nyelvű rajongói oldal

Scooby Doo angol nyelvű rajongói oldal. Érdekessége, hogy valódi fotókra illesztett Scooby Doo karakterekkel mesél el nagyon jó kis történeteket. Három kis képregény található itt.

Awesome Scooby Doo

Awesome Scooby Doo

Awesome Scooby Doo szintén egy rajongói oldal. Saját készítésűnek tűnik, így egy kicsit eklektikus a Scooby hivatalos oldalakhoz képest. Hangok, képek, videók is találhatók az oldalon.

Fanpop

Fanpop

Fanpop oldalán található angol nyelvű Scooby-Doo rajongói oldal. Videók, háttér képek és sok infó taláható itt.

IMVU Scooby Fun Club

IMVU Scooby Fun Club

Érdekes rajongói klub. Itt nincs info, csak levelezés. A tagok nem a saját arcukat adják. Manga szerű figurák helyettesítik a fotókon.

Magyar rajongói oldal

Magyar rajongói oldal

A premier utáni első hétvége után a Scooby-Doo vezeti az amerikai jegyeladási toplistát. A kísértetvadász-csapat kalandjaiból készült számtalan rajzfilm után Scooby most a komputeranimáció segítségével kel életre. A rajzfilmsorozat népszerűsége a moziadaptációnak is nagy sikert hozott: a Scooby-Doo eddig több mint 56 millió dolláros bevétel ért el. Írta a Scooby-Doo mindenkilapja rajongói oldal.

Rajongói oldal a MySpace-en

Rajongói oldal a MySpace-en

Angol nyelvű Scooby-Doo rajongói oldal a MySpace-en. Megtalálhatók itt kéek, hangok és információk a kedvencekről. Az oldal kinézete nem túl Scooby-Doo-s, de infó van elég.

Scooby Doo Fan Club - Bebo

Scooby Doo Fan Club - Bebo

Scooby Doo Fan Club a Bebo.com oldalán. Az az igazi különlegessége, hogy ez tényleg egy klub. A tagok és rajongók képe ott van az oldalon. Leveleznek egymással, találkozók vannak.

Scooby Doo háttérképek

Scooby Doo háttérképek

Scooby Doo háttérképek egy angol nyelvű rajongói oldalon. Rengeteg kép, sokféle felbontásban. Első ránézére nem hivatalos háttérképek, inkább saját készítésüek lehetnek.

Scooby Tribute

Scooby Tribute

Ez az oldal egy rajongói weboldal lenne, de már kicsit túlnőte magát webáruházzá. Ettöl függetlenül sok angol nyelvű infó található itt és még vásárolni is lehet.

Hirdetés
Scooby-Doo oldal

Scooby-Doo oldal

Minden ami Scooby-Doo! Epizódok , videók , kvíz , évadok , érdekeségek és még sok más! Az oldalon letöltés nincsen. Az oldal még kisebb részben a Süsü keselyűk c. rajzfilmel is foglalkozik! Kérlek nézz meg az oldalamat!

Tuti menü