Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scooby Doo linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Shaggy - Where [5. oldal]
részletek »

Scooby Doo képes leírás: Shaggy - Where [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Shaggy & Scooby-Doo Get A Clue 2006

Shaggy & Scooby-Doo Get A Clue 2006

2006-ban elveszett a Scooby kultúra, és más rajzolási technikával örökítették meg Scooby-Doo és Bozont életét, ahogy kilépnek a bandából, és felturbózzák a Csudajárgányt, Philes ellen harcolnak, hogy ne legyen halhatatlan, és hipergazdagok lesznek. Mindez a "Shaggy and Scooby-Doo, Get a clue!" sorozatban látható, magyar címén "Bozont és Scooby Doo, nagyágyú!" csak a rímkedvéért, pontos fordításban pedig elvileg "Bozont és Scooby Doo, szerezz egy nyomot!".

Steven Grives

Steven Grives

Steven Grives 1987-ben a Cook kapitányban Samuel Gibson őrmestert játszotta, ez volt az első filmje. N'Goo Tuana szerepét jázsotta a Scooby Doo - A nagy csapat filmben.

Szafari, de szupi!

Szafari, de szupi!

Scooby-Doo és a szuperszimat nyomozócsapat ismét felkerekedik, hogy újabb rejtélyek végére járjon. Az els˜ kalandos epizód, a Csodajárgány, mint a sárkány máris mer˜ izgalom, hiszen egy jóbarátra vetül a gyanú árnyéka... De miel˜tt még Scooby-Doo azt mondhatná Viva Las Vegas, egy álarcos varázsló lidérce kezd kísérteni egy népszerˆ pop-koncerten. Azután Scooby kipróbálja a világ legizgalmasabb extrém sportpályájának legfélelmetesebb járgányát - nem mindennapi rémélményben lesz része a Szellemvasút-ban! Végül a banda egészen Afrikáig utazik, hogy részt vegyen egy különös szafarin, ahol igazi alakváltó dzsungeldémont sikerül lencsevégre kapni.

The New Scooby-Doo Movies 1972-től 1973-ig

The New Scooby-Doo Movies 1972-től 1973-ig

Ebben a sorozatban minden epizód közel háromnegyed órás, így hosszabb a megszokottnál, ám rövidebb a "nagy filmeknél". A történetek követik a szokásos koncepciót, vagyis a csapat utazik valahova (ismerőshöz, rokonhoz, baráthoz) a Csodajárgánnyal, és belebotlanak valami furcsa történetbe, szellemjárta faluba, épületbe, ilyesmi... A végén persze mindig kiderül, hogy kísértetek nincsenek, csak egy maszkos rosszfiúval van dolguk, akit a végén általában le is tartóztatnak... (forrás: scoobydoo-show.extra.hu)

The Scooby, Scrappy & yabba-doo show 1980-tól 1983-ig

The Scooby, Scrappy & yabba-doo show 1980-tól 1983-ig

1979-ben Scooby tini unokaöccse, Srappy-Doo is bekerült a sorozatba a korábbi szériába. A 3 fiatal (Fred, Vilma, Diana) kikerült a sorozatból és 1980-tól a megújult Scrappy-Doo és Scooby-Doo show 33 epizódot ért meg.

Toysrus (en)

Toysrus (en)

Scooby Doo elemlámpa lett kiemelve ezen az oldalon, mert ezt én még máshol nem láttam. Természetesen más Scooby termékeket is forgalmaz az oldal.

ToyStore.uk (en)

ToyStore.uk (en)

A Toystore angol játék webáruház. Több mint 100 féle különböző Scooby Doo terméket lehet itt kapni. Úszógumi, plüss figura, labda, fürdőruha és sok-sok Scooby játék. Érdemes átböngészni az oldalt alaposan.

Ty's Toy Box (en)

Ty's Toy Box (en)

Ty's Toy Box angol webáruház, nagy mennyiségű Scooby-Doo termékkel. DVD, ruházat és sok játék található itt.

Warner Bros angol Scooby oldala

Warner Bros angol Scooby oldala

Warner Bros angol Scooby oldala. Ez a hivatalos oldal Angliában. Játék, videó, háttérkép és rengetekg info vár itt rád.

Hirdetés
Warner Bros központi oldala

Warner Bros központi oldala

Warner Bros központi oldala. Mivel ez egy óriási cég és sok filmet forgalmaz, így árthetó, hogy nem Scooby-Doo van a nyitó képernyőn. Mivel ők a készítők, eztért érdemes körülnőzni mivel foglalkozik még.

Warner Bros webshop

Warner Bros webshop

Itt az óriási választék amire vágytál. Nincs itt meg minden, hiszen a világ több pontján fejlesztenek és gyártanak Scooby termékeket, de itt jelentős mennyiséget találsz. Egy Warner Bros rajzfilm rajongó több kedvecének a kabaláit is begyüjtheti itt, nem csak Scooby cuccokat.

Where Are You! 1969-től 1971-ig

Where Are You! 1969-től 1971-ig

Scooby Doo, Where Are You! az első rajzfilmsorozat Scooby -val. 1969.től 1971.-ig tartott ez a széria. 25 epizodból állt.

Tuti menü