Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scooby Doo linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Magyar - Scooby [3. oldal]
részletek »

Scooby Doo képes leírás: Magyar - Scooby [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Magyar magazin

Magyar magazin

A Scooby-Doo magyar nyelvű nyomtatott kiadványait készíti ez a cég. Többek között itt készül a Scooby-Doo szuperképregény és az Olvassunk együtt! sorozat is.

Magyar rajongói oldal

Magyar rajongói oldal

A premier utáni első hétvége után a Scooby-Doo vezeti az amerikai jegyeladási toplistát. A kísértetvadász-csapat kalandjaiból készült számtalan rajzfilm után Scooby most a komputeranimáció segítségével kel életre. A rajzfilmsorozat népszerűsége a moziadaptációnak is nagy sikert hozott: a Scooby-Doo eddig több mint 56 millió dolláros bevétel ért el. Írta a Scooby-Doo mindenkilapja rajongói oldal.

Matthew Lillard

Matthew Lillard

Matthew Lillard amerikai színész. 1970.-ben született, több mint húsz filmben szerepelt. Két Scooby-Doo filmben játszotta eddig Bozont szerepét. A filmjei listájáról nekem hiányzik a Sikoly. Az oldal szerkesztője ezt a híres szerepet elfelejtette.

Megajáték - online játékok

Megajáték - online játékok

Megajáték, online játék gyüjtemény. Igazi szakértőnek kell lennie annak a gyereknek aki számon tudja tartani az összes Scooby-Doo játékot. Ha szakértő akasz lenni, akkor ezeket is végig játszhatod.

Miguel A. Nunez, Jr.

Miguel A. Nunez, Jr.

Miguel A. Nunez, Jr. 1985-ben a Péntek 13 horror filmmel kezdte karrierjét. 2002.-ben szerepelt a Scooby-Doo A nagy csapat című filmben, Voodoo Maestro szerepe volt az övé.

Minden, amit tudni szeretnél Scooby Doo-ról

Minden, amit tudni szeretnél Scooby Doo-ról

Minden, amit tudni szeretnél Scooby Doo-ról, sajnos ez is angol oldal. Ha ez neked nem akadály, akkor nagyon sok érdekességet tudhatsz meg Scooby Doo és barátairól.

Minimaxshop Webáruház

Minimaxshop Webáruház

A Minimax, Cartoon Network, Nickelodeon és Disney Channel műsoraiból ismert mesehősök kicsiknek és nagyoknak a minimaxshop.eu webáruházában! Válogasson termékeink között és adja le rendelését honlapunkon, melyet garantáltan házhoz szállítunk a leadástól számított 1-3 munkanapon belül! Bármilyen kérdéssel keresse ügyfélszolgálatunkat a 3670/ 6355 218-as telefonszámon!

Mizújs, Scooby-Doo 2002-től 2005-ig

Mizújs, Scooby-Doo 2002-től 2005-ig

"Mizújs, Scooby-Doo?" melyet a modern 21. században készítettek, így a karakterek hangulatát is nagyban mókásabbá tették. Főleg Freden végeztek nagy változtatást, akit inkább ütődetté tettek, és a rejtélyek iránt már igazán Vilma érdeklődött, ugyanis Diána főleg kozmetikai ügyeivel lett elfoglalva.

Mystery Inc. 2009

Mystery Inc. 2009

Scooby Doo Mystery Inc. a legutobbi szária ami műsoron szerepelt. Itt is a Cartoon Network stílusában újra gondolt és rajozlt figurák szerepelnek.

Hirdetés
NexTag (de)

NexTag (de)

NexTag oldalán nem csak Scooby-Doo pólót, hanem sok más ruházati kiegészítőt is megvásárolhatsz, ha van dollárod. Óra és papucs is van a kínálatban.

Online játékok

Online játékok

Online játékok a szokásos több tucatnyi. Lehet, hogy találsz olyat amit máshol nem. Nézd át az oldalt, de itt csak játszani lehet. Azért el lehet tölteni pár üres órát a Scooby-Doo játékokkal. Fedezd fel őket!

Online játékok a Warner Bros oldalán

Online játékok a Warner Bros oldalán

A Warner Bros játék oldala Scooby-Doo rajongóknak. Megtalálható itt az összes hivatalos játék. Nagy előnye, hogy, a kéretlen reklámoktól is védve vagy. Hiszen ez a legigazibb Scooby-Doo oldal! Találd fel magad!

Parti kellékek

Parti kellékek

Parti kellékek azoknak akik igazán bulizni akarnak. Scooby-Doo pohár, tányér és különféle kiegészítők.

Raja Gosnell rendező

Raja Gosnell rendező

Raja Gosnell rendezője mindkét eddigi Scooby-Doo filmnek. Ezen kívül a Bamba Nő, a Reszkessetek Betörők 2-3 és a Gagyi Mami is az ő rendezése.

Rajongói oldal a MySpace-en

Rajongói oldal a MySpace-en

Angol nyelvű Scooby-Doo rajongói oldal a MySpace-en. Megtalálhatók itt kéek, hangok és információk a kedvencekről. Az oldal kinézete nem túl Scooby-Doo-s, de infó van elég.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar New Yorkban született 1977. április 14-én. 1981-ben (4 évesen) az egyik étteremben felfedezte egy ügynök. 1984-ben elváltak szülei, így Sarah-t édesanyja nevelte. Népszerűségét a Buffy, a vámpírok réme (1997) című sorozattal alapozta meg. (forrás: Wikipedia)

Scooby a Wikipédián

Scooby a Wikipédián

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából tudhatunk meg nagyon sok információt Scooby-ról. Többek között azt is, hogyan született a sorozat. Az első, eredeti széria a Scooby-Doo merre vagy? a Hanna-Barbera Productions számára készült, írói Joe Ruby és Ken Spears voltak, a figurák megtervezője pedig Iwao Takamoto. A Hanna-Barbera páros számos spin-off-ot készített 1997-ig, amikor a cég beolvadt a Warner Bros-ba, ami azóta is foglalkozik a sorozattal. Bár a sorozat és a szereposztás, valamint a karakterek kora is jelentősen változott az évek során, de a legjellemzőbb figurák állandóak maradtak: egy beszélő kutya; Scooby-Doo, és négy fiatal: Fred "Freddie" Jones, Diána (Daphne Blake), Vilma (Velma Dinkley), és Bozont (Norville "Shaggy" Rogers). Ők öten a Rejtély Rt. Utazgatnak egy furgonnal, a Csodajárgánnyal (Mystery Machine), és rejtélyeket oldanak meg, amik általában szellemekkel és természetfeletti jelenségekkel vannak kapcsolatban. Persze minden rész végén kiderül, hogy mindennek megvan a racionális magyarázata.

Tuti menü