Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scooby Doo linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Day - Linda [2. oldal]
részletek »

Scooby Doo képes leírás: Day - Linda [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Day-Dream webáruház

Day-Dream webáruház

Day-Dreams webáruházban megtalálható sok olyan termék mint a többi versenytársnál. Érdemes megnézni ezt az oldalt is és összehasonlítani a többi webáruházzal. Válasszuk ki a legolcsóbbat, de nézzük meg a szállítási feltételeket is. Scooby-Doo termékekből és sok más cikkből is nagy itt a választék.

Digitalstore Anglia

Digitalstore Anglia

A Digitalstore egy angol oldal, ahol a Scoob-Doo termékek igen nagy választéka kapható. Jelmezek, könyvek, játékok, kifestők. Sok jó dolgot lehet itt vásárolni, ha van angol font a pénztárcánkban.

eParenting (en)

eParenting (en)

Scooby Doo ágynemű és ami még hozzá kell. Ágytakaró, ágyszegő és esetleg függöny is, hogy teljes legyen a hatás.

EvidenceStore Scooby-Doo ruházat

EvidenceStore Scooby-Doo ruházat

Az EvidenceStore a hivatalos gyártója és forgalmazója a Scooby-Doo ruházatoknak. Nagyon sok akcióval és sok száz cikkel vár minket. A fő profilja a zokni és harisnya, de már sok más féle ruházati cikket is lehet itt kapni.

Fanpop

Fanpop

Fanpop oldalán található angol nyelvű Scooby-Doo rajongói oldal. Videók, háttér képek és sok infó taláható itt.

Freddie Prinze jr.

Freddie Prinze jr.

A californiai Los Angelesben született Kathy Elaine Cochran ingatlanügynök, és Freddie Prinze színész és komikus fiaként. Édesapja magyar zsidó és puerto ricoi származású, édesanyja angol-ír származású. Először sorozatokban szrepelt, kicsi szerepeket kapott, majd 1997-ben a Tudom, mit tettél tavaly nyáron c. horrorral robbant be a köztudatba. 1998-ban jött a folytatás, a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron. 1999-ben a Csaj nem jár egyedülben játszott, 2000-ben a Rád vagyok kattanva és a Pasik és csajokban. 2001-ben a Nyakiglove ás a Kapás van-ban láthattuk. 2002-ben és '04-ben Fred szerepébe bújt a Scooby Doo filmekben. 2008-ban a Jack és Jill a világ ellen-ben láthattuk, valamint ő adta hangját Delgonak az azonos c. filmben. 2010-ben a 24-ben fog szerepelni.

IMVU Scooby Fun Club

IMVU Scooby Fun Club

Érdekes rajongói klub. Itt nincs info, csak levelezés. A tagok nem a saját arcukat adják. Manga szerű figurák helyettesítik a fotókon.

Játékklub

Játékklub

Ez az oldal egy óriási online játék gyüjtemény. Scooby Doo játékokból is találhatsz itt több tucatot és amikor végigjátszottad az összeset, találsz itt még pár száz másikat is. A Scooby játékok között megbújva sok a hirdetés is.

Játékok a Cartoon Network oldalán

Játékok a Cartoon Network oldalán

A Cartton Network tévécsatorna magyar nyelvű oldala. Itt is található sok hivatalos számítógépes játék gyerekeknek. Scooby-Doo minden mennyiségben.

Hirdetés
Játéktoys webáruház

Játéktoys webáruház

Játéktoys webáruház sok érdekes játékkal. Kapható itt Scooby Doo szellemkastély, társasjáték és Bozont busza is.

Kalózok a láthatáron

Kalózok a láthatáron

Scooby-Doo és a banda vitorlát bont és egyenesen a világ legrejtélyesebb pontja felé hajózik, amely nem más, mint a Bermuda-háromszög kellős közepe! Itt aztán minden sarokban van valami, ami parára ad okot: földönkívüliektől kezdve a borzasztó Szellemkalózokig, akik előszeretettel ágyúzzák az erre tévedő hajókat.

Képek

Képek

Scooby képek minden mennyiségben. Jelenetek a filmből vagy a rajzfilmből. Ezen kívül több Scooby póz és rajz is található ezen az oldalon.

Készítsd el saját pólódat!

Készítsd el saját pólódat!

A Zazzle oldalán megtervezheted saját pólódat a kiválasztott mintával. Ha meg is akarod rendelni, akkor készülj fel rá, hogy forintot nem fogadnak el csak dollárt. Scooby Doo pólók egyedi tervezéssel.

Kids Kingdom (en)

Kids Kingdom (en)

Kids Kingdom angol webáruház. Nem tünik első ránézére túl komolynak, de lehet itt is találni olyan Scooby ruhát amit máshol nem.

Kifestők

Kifestők

Scooby-Doo kifestők találhatók ezen az oldalon. Ha kinyomtatod őket, akkor ki is lehet festeni őket a rajzfilmben látott színekkel. Több rajzfilm és filmes karakter is fellelhető az oldalon, így van bőven kifesteni való.

Kifestők 2.

Kifestők 2.

Ez egy angol nyelvű oldal, de most nem számít. Ide kifestőért jöttünk, azt pedig csak le kell tölteni. Scooby és barátai már színezhetők is egy nyomtatás után.

Linda Cardellini

Linda Cardellini

Linda Edna Cardellini Redwood City-ben, Kaliforniában született Lorraine Hernan és Wayne David Cardellini gyermekeként. Édesanyja ír, édesapja olasz származású. (forrás: Wikipedia)

Tuti menü