Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scooby Doo linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Scooby Doo képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
1001 éjszaka

1001 éjszaka

Scooby és Bozont Arábiába utazik, ugyanis ˜k lesznek a kalifa királyi étekkóstolói. Ám ezúttal túl nagy fába vágják fejszéiket... vagyis villáikat. Az Ezeregy éjszaka meséinek világába csöppenve egyik kalandból a másikba keverednek, végül már életükért folyik a hajsza.

A Kids Warner Bros Scooby oldala

A Kids Warner Bros Scooby oldala

A Warner Bros gyerek oldala. Ez az aloldal kifejezetten Scooby-Doo rajongóknak szól. Rengeteg játék és érdekesség található itt. Ez hivatalos oldal, így a buta reklámoktól is védve vagy.

A múmia átka

A múmia átka

A régész és szuperdetektív Vilma a titokzatos mítikus alkotás, a restaurált Szfinx avatási ünnepségére utazik Egyiptomba, ám maga Kleopátra rejtett sírját is felfedezi! Mit sem törődve a Fáraó átkával, miszerint aki beteszi oda a lábát, kővé dermed, Scooby-Doo és a Rejtély Rt. csapata alászállnak, és valami még rémisztőbbre bukkannak: élő holtak elátkozott seregére!

A nagy csapat

A nagy csapat

Két évvel azután, hogy a Rejtély Rt.-n belüli feloldhatatlan személyi konfliktusok a csapat felbomlásához vezettek, a társaság tagjai -- Scooby-Doo, Fred, Daphne, Shaggy és Velma -- külön-külön meghívást kapnak a Kísértet Szigetre, hogy segítsenek felderíteni egy módfelett titokzatos és paranormális eseménysorozatot. A meghívó a sziget tulajdonosától, Emile Mondavarioustól érkezik, aki attól fél, hogy a Kísértet Szigeten működő bizarr szórakoztató központot valódi szellemek kerítették hatalmukba, és azt szeretné, ha a Rejtély Rt. minden lében kanál detektívjei fényt derítenének a rejtélyre, mielőtt a túlvilági rémségek híre messze űzné a sziget evilági -- és igen jól fizető -- látogatóit.

A Pup Named Scooby-Doo 1988-tól 1991-ig

A Pup Named Scooby-Doo 1988-tól 1991-ig

Az eredeti, Scooby-Doo merre vagy? szereposztását hívták újra életre a A Pup Named Scooby-Doo című sorozatban, amiben minden főszereplő kisiskolás. Ennek a szériának a bemutatója 1988-ban volt az ABC-n. Az így újrakészített show sikeres volt, mindaddig míg 1991-ben befejezték.

A szereplők bemutatása

A szereplők bemutatása

A szereplők bemutatása a Cartoon Network magyar nyelvű oldalán. Kattints rá arra akire kiváncsi vagy és megjelenik a karakter bemutatása az oldal közepén. Ismerd meg jobban Scooby Doo barátait.

A vámpír legendája

A vámpír legendája

kis csapat épp Ausztráliában tölti jól megérdemelt vakációját, ahol felkelti érdeklődésüket a Vámpír Sziklánál tartott zenei fesztivál. Ám a zene kínálat nem túl széles, hamarosan az is kiderül miért: Yowie Yahoo a legendás ausztrál szörny sorra rabolja el az együtteseket, és vámpírrá változtatja őket. A Rejtély Rt-nek igazi rock-and-roll vámpírokkal kell megküzdeniük, hogy megfejtsék a vámpír legenda titkát.

Amazon.com.uk

Amazon.com.uk

Az Amazon.com a világ egyik legnagyobb internetes áruháza. Itt mindent lehet kapni, természetesen Scooby-Doo-t is. Most a pizsamát ragadtam ki, de keress bátran az oldalon, játéktól a ruháig minden van itt.

Angol nyelvű rajongói oldal

Angol nyelvű rajongói oldal

Scooby Doo angol nyelvű rajongói oldal. Érdekessége, hogy valódi fotókra illesztett Scooby Doo karakterekkel mesél el nagyon jó kis történeteket. Három kis képregény található itt.

Hirdetés
Aranymancs

Aranymancs

Scooby-Doo és a Rejtély Rt. keresztül-kasul bejárja a földgolyót. Útjukat rejtélyek és kalandok szegélyezik. Bár az E-sikoly csupán egy virtuális játék, az izgalom valóságosabb nem is lehetne. És ez csak az els˜ megálló. Aztán kezd˜dik is a vakáció ami tˆzokádó sárkányoktól, hatalmasra n˜tt játékoktól és agyament rend˜rökt˜l válik Rontott Hong Kong Borzalommá. Aztán irány a plázs! Ám a homok forrósodik a talpuk alatt Ausztráliában a Bánom Zátonynál, ahol Scooby és Shaggy egy homokvárépít˜ versenyen vesznek részt.

Awesome Scooby Doo

Awesome Scooby Doo

Awesome Scooby Doo szintén egy rajongói oldal. Saját készítésűnek tűnik, így egy kicsit eklektikus a Scooby hivatalos oldalakhoz képest. Hangok, képek, videók is találhatók az oldalon.

Az összes filmről angol nyelven

Az összes filmről angol nyelven

Ha úgy érzed, hogy mindent tudnod kell Scooby-Doo -ról, akkor nincs más dolgod csak össze kell gyűjtened az összes filmjét. Nem lesz könnyű dolgod, de ez az oldal segíteni fog. Megtalálható itt az összes megjelent Scooby-Doo rajzfilmnek a leírása angol nyelven.

Bookline

Bookline

A Bookline ma már nem csak könyváruház. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a több mint ötven féle Scooby Doo termék amit itt árulnak. Megvásárolhatók a filmek dvd-n, könyvek, magazinok, plüss figurák és játékok. Nekem ez az oldal meglepetés volt.

Cartoon Network nemzetközi oldala

Cartoon Network nemzetközi oldala

Cartoon Network nemzetközi oldala Scooby -val. Sok-sok játék és meglepetés várja itt a gyerekeket. Nem fognak unatkozni a látogatók. Ha beszélsz egy kicsit angolul, akkor még testet is kitölthetsz Bozonttal.

Character Planet (en)

Character Planet (en)

Character Planet angol nyelvű webáruház. Scooby-Doo pólót és ruházatot árusít többek között. Természetesen sok más mesehős ruháit is megvásárolhatod itt.

Characters 'n' Toons (en)

Characters 'n' Toons (en)

Angol nyelvű webáruház. Írószereket és iskolai kellékeket lehet itt kapni. Füzet borító, címke és sok minden Scobby-s dolog van itt.

Cornette (pl)

Cornette (pl)

A Cornette egy legyel ruha gyártó és forgalmazó cég. Nagyon jó minőségben gyártanak Scooby-Doo ruhát, pizsamát és fehérnemüt. Más karakterek is vannak itt. Sajnos, vásárolni nem lehet az oldalon.

Tuti menü