Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A film szereplői képes leírás - Scooby Doo.tlap.hu
részletek »

A film szereplői - Scooby Doo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » A film szereplői
Keresés
Találatok száma - 8 db
Freddie Prinze jr.

Freddie Prinze jr.

A californiai Los Angelesben született Kathy Elaine Cochran ingatlanügynök, és Freddie Prinze színész és komikus fiaként. Édesapja magyar zsidó és puerto ricoi származású, édesanyja angol-ír származású. Először sorozatokban szrepelt, kicsi szerepeket kapott, majd 1997-ben a Tudom, mit tettél tavaly nyáron c. horrorral robbant be a köztudatba. 1998-ban jött a folytatás, a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron. 1999-ben a Csaj nem jár egyedülben játszott, 2000-ben a Rád vagyok kattanva és a Pasik és csajokban. 2001-ben a Nyakiglove ás a Kapás van-ban láthattuk. 2002-ben és '04-ben Fred szerepébe bújt a Scooby Doo filmekben. 2008-ban a Jack és Jill a világ ellen-ben láthattuk, valamint ő adta hangját Delgonak az azonos c. filmben. 2010-ben a 24-ben fog szerepelni.

Linda Cardellini

Linda Cardellini

Linda Edna Cardellini Redwood City-ben, Kaliforniában született Lorraine Hernan és Wayne David Cardellini gyermekeként. Édesanyja ír, édesapja olasz származású. (forrás: Wikipedia)

Matthew Lillard

Matthew Lillard

Matthew Lillard amerikai színész. 1970.-ben született, több mint húsz filmben szerepelt. Két Scooby-Doo filmben játszotta eddig Bozont szerepét. A filmjei listájáról nekem hiányzik a Sikoly. Az oldal szerkesztője ezt a híres szerepet elfelejtette.

Miguel A. Nunez, Jr.

Miguel A. Nunez, Jr.

Miguel A. Nunez, Jr. 1985-ben a Péntek 13 horror filmmel kezdte karrierjét. 2002.-ben szerepelt a Scooby-Doo A nagy csapat című filmben, Voodoo Maestro szerepe volt az övé.

Raja Gosnell rendező

Raja Gosnell rendező

Raja Gosnell rendezője mindkét eddigi Scooby-Doo filmnek. Ezen kívül a Bamba Nő, a Reszkessetek Betörők 2-3 és a Gagyi Mami is az ő rendezése.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar New Yorkban született 1977. április 14-én. 1981-ben (4 évesen) az egyik étteremben felfedezte egy ügynök. 1984-ben elváltak szülei, így Sarah-t édesanyja nevelte. Népszerűségét a Buffy, a vámpírok réme (1997) című sorozattal alapozta meg. (forrás: Wikipedia)

Scott Innes (Scooby hangja)

Scott Innes (Scooby hangja)

Scott Innes Scooby-Doo szinkronhangja. Nem csak a filmen, hanem a rajzfilmekben is ő kölcasönzi a hangját Scooby-Doo -nak az eredeti amerikai változatban. 1998.-tól ő a szinkronhang.

Steven Grives

Steven Grives

Steven Grives 1987-ben a Cook kapitányban Samuel Gibson őrmestert játszotta, ez volt az első filmje. N'Goo Tuana szerepét jázsotta a Scooby Doo - A nagy csapat filmben.

Tuti menü