Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmek képes leírás - Scooby Doo.tlap.hu
részletek »

Filmek - Scooby Doo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: scoobydoo.tlap.hu » Filmek
Keresés
Találatok száma - 7 db
1001 éjszaka

1001 éjszaka

Scooby és Bozont Arábiába utazik, ugyanis ˜k lesznek a kalifa királyi étekkóstolói. Ám ezúttal túl nagy fába vágják fejszéiket... vagyis villáikat. Az Ezeregy éjszaka meséinek világába csöppenve egyik kalandból a másikba keverednek, végül már életükért folyik a hajsza.

A múmia átka

A múmia átka

A régész és szuperdetektív Vilma a titokzatos mítikus alkotás, a restaurált Szfinx avatási ünnepségére utazik Egyiptomba, ám maga Kleopátra rejtett sírját is felfedezi! Mit sem törődve a Fáraó átkával, miszerint aki beteszi oda a lábát, kővé dermed, Scooby-Doo és a Rejtély Rt. csapata alászállnak, és valami még rémisztőbbre bukkannak: élő holtak elátkozott seregére!

A nagy csapat

A nagy csapat

Két évvel azután, hogy a Rejtély Rt.-n belüli feloldhatatlan személyi konfliktusok a csapat felbomlásához vezettek, a társaság tagjai -- Scooby-Doo, Fred, Daphne, Shaggy és Velma -- külön-külön meghívást kapnak a Kísértet Szigetre, hogy segítsenek felderíteni egy módfelett titokzatos és paranormális eseménysorozatot. A meghívó a sziget tulajdonosától, Emile Mondavarioustól érkezik, aki attól fél, hogy a Kísértet Szigeten működő bizarr szórakoztató központot valódi szellemek kerítették hatalmukba, és azt szeretné, ha a Rejtély Rt. minden lében kanál detektívjei fényt derítenének a rejtélyre, mielőtt a túlvilági rémségek híre messze űzné a sziget evilági -- és igen jól fizető -- látogatóit.

A vámpír legendája

A vámpír legendája

kis csapat épp Ausztráliában tölti jól megérdemelt vakációját, ahol felkelti érdeklődésüket a Vámpír Sziklánál tartott zenei fesztivál. Ám a zene kínálat nem túl széles, hamarosan az is kiderül miért: Yowie Yahoo a legendás ausztrál szörny sorra rabolja el az együtteseket, és vámpírrá változtatja őket. A Rejtély Rt-nek igazi rock-and-roll vámpírokkal kell megküzdeniük, hogy megfejtsék a vámpír legenda titkát.

Aranymancs

Aranymancs

Scooby-Doo és a Rejtély Rt. keresztül-kasul bejárja a földgolyót. Útjukat rejtélyek és kalandok szegélyezik. Bár az E-sikoly csupán egy virtuális játék, az izgalom valóságosabb nem is lehetne. És ez csak az els˜ megálló. Aztán kezd˜dik is a vakáció ami tˆzokádó sárkányoktól, hatalmasra n˜tt játékoktól és agyament rend˜rökt˜l válik Rontott Hong Kong Borzalommá. Aztán irány a plázs! Ám a homok forrósodik a talpuk alatt Ausztráliában a Bánom Zátonynál, ahol Scooby és Shaggy egy homokvárépít˜ versenyen vesznek részt.

Kalózok a láthatáron

Kalózok a láthatáron

Scooby-Doo és a banda vitorlát bont és egyenesen a világ legrejtélyesebb pontja felé hajózik, amely nem más, mint a Bermuda-háromszög kellős közepe! Itt aztán minden sarokban van valami, ami parára ad okot: földönkívüliektől kezdve a borzasztó Szellemkalózokig, akik előszeretettel ágyúzzák az erre tévedő hajókat.

Szafari, de szupi!

Szafari, de szupi!

Scooby-Doo és a szuperszimat nyomozócsapat ismét felkerekedik, hogy újabb rejtélyek végére járjon. Az els˜ kalandos epizód, a Csodajárgány, mint a sárkány máris mer˜ izgalom, hiszen egy jóbarátra vetül a gyanú árnyéka... De miel˜tt még Scooby-Doo azt mondhatná Viva Las Vegas, egy álarcos varázsló lidérce kezd kísérteni egy népszerˆ pop-koncerten. Azután Scooby kipróbálja a világ legizgalmasabb extrém sportpályájának legfélelmetesebb járgányát - nem mindennapi rémélményben lesz része a Szellemvasút-ban! Végül a banda egészen Afrikáig utazik, hogy részt vegyen egy különös szafarin, ahol igazi alakváltó dzsungeldémont sikerül lencsevégre kapni.

Tuti menü